woensdag 23 april 2014

Mooie bollen van Knit Collage

 In 2010 maakte ik kennis met de bollen van Knit collage. Op dit blog kun je al twee blogtutorials vinden gemaakt met Bubblegum Twist en Mermaid Cafe.
Bubblegum Twist

Mermaid Cafe

Ik was op slag verliefd en vastberaden om deze mooie wollen met jullie te delen.

Je kan niet genoeg reclame voor deze bollen maken. Deze bollen en vooral Knit Collage verdiend het om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Amy Small is de inspirator en bedenker van Knit Collage. Een creatieve en gedreven dame wie haar inspiratie en tweede thuis heeft gevonden in India en Hong Kong. Zij zorgt er voor dat een 15 tal dames en heren uit India deze bollen met veel zorg en liefde spinnen. Echte Ambacht.


Kiwi Twinkle

Elke bol is met de hand gemaakt. De prachtige collecties van Gypsy Garden, Pixie Dust, Rolling Stone, Swirl en Daisy Chain zijn met een woord GEWELDIG. Het zijn collecties met de meest heldere kleuren, kleine bloemetjes, lint, sequins, sari, zilverdraadjes en dat alles verwerk met de meest zuivere wol.

Bollywood Pink

Ook de nieuwe collecties als Maharani Silk, Swirl en Cast Away zijn weer een lust voor het oog. De kleuren lopen iedere keer weer mooi in elkaar over. Een bolletje is bijna een schilderij. Bijna te mooi om mee aan de slag te gaan.

Toch zou ik het niet laten om de breipennen of haaknaalden te pakken en aan de slag te gaan. Iedere naalddikte geeft zijn eigen handtekening aan een bol. De dikte van 5 t/m 25 hebben allen hun charme. Spelen met deze bollen dat wil toch iedereen. Je maakt de mooiste creaties, je kan het zo gek niet bedenken, door de kwaliteit van deze bollen heb je altijd gegarandeerd resultaat.
Cowl, Sjaal, omslagdoeken, vestjes, kussentjes alles wordt mooier door het gebruik van de bollen van Knit Collage.


Turquoise Heather

Nog even aandacht voor mijn Favoriete Lijn. SISTER yarn, prachtige kleuren en wat een grote bollen van 225 gram. Deze bollen kun je gebruiken in combinatie met alle andere lijnen. Ik ben nu bezig meet het maken van een super Cowl. Volgende week het resultaat.

2 opmerkingen:

  1. Wow, wat een prachtige wol!!! Ben erg benieuwd naar je cow!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Ben al een tijd aan de brei. Super mooi... Alleen nog knopen

      Verwijderen

Leuk als je een berichtje plaatst